IPL-behandling


Microneedling

Nanoneedling 

Mild Kemisk Peeling

IPL-behandling är en effektiv och skonsam metod mot bl.a. behåring i ansiktet och på kroppen, hudföryngring, hudrodnader och synliga blodkärl. IPL är en vidareutveckling av lasertekniken och är en form av ljusbehandling. Behandlingen är snabb, relativ smärtfri och ger inga sårskorpor. Notera dock att närmaste timmarna efter en IPL-behandling kan en mindre rodnad och värmekänsla i huden upplevas.

Revolutionerande behandlingsmetod!

Med microneedling kan du gå flera steg längre än med traditionell hudvård. I behandlingen penetreras huden med 16 små nålar som skapar tusentals microkanaler samtidigt som ett serum slussas in. En kontrollerad skada skapas som bidrar till att huden sätter igång sin naturliga läkningsprocess och ökar collagen produktionen. Resultatet blir spänstigare, fylligare och
ungdomligare hud. En otroligt effektiv behandling för dig med acneärr, rynkor, slapphet, pigmenteringar, stora porer och ytliga kärl. 

En ny teknik med silikonmunstycke i stället för nålar. På detta sätt kan man tillföra aktiva ämnen i huden.Behandlingen passar olika hudtyper. Kan rekommenderas med väldig bra effekt på hudföryngring, melasma (hyperpigmenteringar) och åldrad hud med linjer och rynkor. Denna bahandling liknar microneedling men är snällare mot huden.

Behandlingen görs med fördel i en kur på 3 eller 6 behandlingar.

Vi utför kemiska peeling med AHA-syror. Peelingar finns i olika styrkor och hudvårdsmärken och anpassas efter din hudtyp och din huds behov.


Tanken är att rensa bort gamla hudcellslager för att ge plats åt nya hudceller. Vilket i sin tur leder till att du kan reducera dina ärr, släta ut dina rynkor och föryngra/strama upp din hud. Man kan även minska och eventuellt bleka melasma och solfkläckar genom den här typen av peeling. Bra behandling för att hålla Aktinisk Keratos lugnare.