Har du tröttnat på att ständigt behöva raka och vaxa dig? Vill du bli av med din oönskade hårväxt för alltid? 

Med Powerlite IPL blir du av med din oönskade hårväxt på hela kroppen. Vad sägs om hårfri armhåla, bikinilinje, ben, rygg och ansikte.


Powerlite IPL är en revolution vad gäller hårborttagning och erbjuder permanent hårreducering. Powerlite tar bort hår i växande fas och innebär varken tidskrävande behandlingar eller risker för huden. Powerlite har genomgått produktutveckling, tester, forskning och uppföljning, allt i

nära samarbete med hudterapeuter och läkare.

Epilering/Diatermi är ett effektivt sätt att ta bort oönskad hårväxt, på mindre områgen av kroppen, såsom överläpp, haka, ansikte, mage. Epilering fungerar på alla sorters hårstrån. Metoden är säker och hygienisk då man använder sig av sterila engångsnålar. Behandlingen bör bara utföras av specialutbildade hudterapeuter.

En temporär hårborttagningsmetod som fungerar mycket bra för såväl ben och bikinilinje, samt mage, rygg, armar och armhålor. Fördelen med vaxning är att hårstrået kommer upp med hårroten, vilket fördröjer utväxten. Normalt dröjer det mellan 4 och 5 veckor innan håret kommer upp igen. Utväxten blir också mjukare jämfört med rakning. Regelbunden vaxning kan till och med minska hårväxten på ben, armar och i armhålor. Behandlingen lämpar sig bättre på kroppen än i ansiktet, där jag istället rekommenderar epilering.